Geox Zosma Sneakers D368LA_08504 in White
Geox Zosma Sneakers D368LA_08504 in White
Geox Zosma Sneakers D368LA_08504 in White
Geox Zosma Sneakers D368LA_08504 in White
Geox Zosma Sneakers D368LA_08504 in White
€ 139,95 D368LA_08504-C1000

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

De Geox Zosma sneakers zijn een stijlvolle combinatie van comfort en mode, perfect voor jouw dagelijkse avonturen. Gemaakt van hoogwaardig nappa- en synthetisch leer, biedt deze sneaker een duurzame en ademende optie voor elke gelegenheid. Ideaal om je garderobe een frisse en elegante touch te geven.

Lees meer…

Met een afneembare binnenzool zijn deze schoenen perfect voor wie op zoek is naar extra ondersteuning en aanpasbaarheid. De subtiele grijze accenten en panelen creëren een visueel interessante uitstraling, terwijl de sportieve stijl veelzijdig genoeg is voor elke casual outfit.

Het unieke kenmerk van deze sneaker is de platform sleehak, die extra hoogte geeft zonder in te boeten aan comfort. Dankzij de vetersluiting en afgeronde neus bieden deze schoenen zowel gemak als stijl, ideaal voor wandelingen, winkelen en andere informele uitstapjes. Ontdek de perfecte mix van functionaliteit en flair met de Geox Zosma sneakers.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!