Geox Sukie Sneakers D02F2B_02011 in Dark Jeans
Geox Sukie Sneakers D02F2B_02011 in Dark Jeans
Geox Sukie Sneakers D02F2B_02011 in Dark Jeans
Geox Sukie Sneakers D02F2B_02011 in Dark Jeans
Geox Sukie Sneakers D02F2B_02011 in Dark Jeans
€ 110,00 D02F2B_02011-C4322

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Ontdek de Geox Sukie sneakers, een fusie van stijl en comfort die je niet wilt missen. Vervaardigd uit een mix van suede en stof, betovert dit paar door zijn veelzijdige donker-denim-blauwe kleur en fijn geperforeerd patroon. Deze sneakers zijn niet enkel een lust voor het oog, maar ook een verademing voor je voeten, dankzij het unieke ademende systeem van Geox in de zool.

Lees meer…

Het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat je comfortabel blijft wandelen de hele dag door, terwijl de uitneembare binnenzool hygiënisch en praktisch is. Dit maakt de Sukie sneakers de ideale keuze voor actieve dagen waarbij comfort voorop staat. De vetersluiting zorgt daarbij voor een gemakkelijk verstelbare pasvorm, helemaal aangepast aan jouw voet.

Daarbovenop bieden deze sneakers een buitengewone demping die bescherming biedt en schokken absorbeert. Perfect voor een dynamische levensstijl waarbij elke stap telt. Of je nu kiest voor een ontspannen dag in de stad of een actieve middag buiten, met de Geox Sukie sneakers in donker jeans kleur stap je altijd stijlvol en comfortabel door het leven.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst

Rating


Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!