Geox Spherica Sneakers D45NUD_02214 in Sand
Geox Spherica Sneakers D45NUD_02214 in Sand
Geox Spherica Sneakers D45NUD_02214 in Sand
Geox Spherica Sneakers D45NUD_02214 in Sand
Geox Spherica Sneakers D45NUD_02214 in Sand
€ 129,95 D45NUD_02214-C5004

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Ontdek de veelzijdigheid en stijl van de Geox Spherica sneakers in een subtiele zandkleur. Deze schoenen bieden een perfecte combinatie van moderne technologie en klassieke uitstraling, geschikt voor elke casual outfit. De bovenkant, zorgvuldig uitgevoerd in een mix van suede en mesh, verzekert niet alleen duurzaamheid maar ook een uitzonderlijke ademend vermogen - ideaal voor lange dagen.

Lees meer…

Dankzij de unieke vetersluiting en de lichtblauwe accenten levert dit paar een frisse en eigentijdse aanvulling op je garderobe. De dikke, witte zool biedt daarnaast essentiële demping en flexibiliteit, wat deze sneakers niet alleen een lust voor het oog maakt, maar ook een genot om te dragen. Het design wordt compleet gemaakt met tactisch geplaatste perforaties voor extra luchtigheid.

Als kers op de taart zijn deze sneakers voorzien van een uitneembare binnenzool, wat ze ideaal maakt voor een gepersonaliseerde pasvorm en extra gemak bij het onderhoud. Of je nu een dag op stap bent of een relaxte middag voor de boeg hebt, de Geox Spherica sneakers in zandkleur zorgen ervoor dat je comfort en stijl naadloos combineert.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!