Geox Spherica Ec6 Sandalen D45G0C_00043 in Cognac
Geox Spherica Ec6 Sandalen D45G0C_00043 in Cognac
Geox Spherica Ec6 Sandalen D45G0C_00043 in Cognac
Geox Spherica Ec6 Sandalen D45G0C_00043 in Cognac
€ 119,95 D45G0C_00043-C6001

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

De Geox Spherica Ec6 sandalen in cognac brengen je stijl naar een hoger niveau met hun geraffineerde ontwerp en uitmuntend comfort. Deze sandalen zijn gemaakt van 100% volnerfleer, wat een luxe uitstraling geeft en ervoor zorgt dat ze jarenlang mooi blijven. De zachte lederen voering voelt heerlijk aan op je huid en versterkt het draagcomfort, terwijl de combinatie van leren en polyurethaan binnenzolen zorgt voor optimale ondersteuning.

Lees meer…

Deze casual sandalen zijn perfect voor zomerse uitstapjes of ontspannen dagen. Ze hebben een subtiel sportief tintje dankzij de combinatie van bruine leren bandjes en een witte rubberen zool. Het opvallende ontwerp met kruiselings geplaatste bandjes over de tenen en een enkelbandje dat met klittenband sluit, geeft je een moderne en elegante look.

De rubberen 100% CMEVA zool biedt superieur demping en grip, ideaal voor lange wandelingen of dagelijkse avonturen. De Geox Spherica Ec6 sandalen combineren stijlvolle flair met ongelooflijk comfort, waardoor ze een must-have zijn voor elke schoenenliefhebster. Durf anders te zijn en laat je voeten genieten van de hele dag comfort met deze prachtige sandalen!

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!