Geox Spherica Ec1 Moccassins D25QRA_00043 in Black
Geox Spherica Ec1 Moccassins D25QRA_00043 in Black
Geox Spherica Ec1 Moccassins D25QRA_00043 in Black
Geox Spherica Ec1 Moccassins D25QRA_00043 in Black
Geox Spherica Ec1 Moccassins D25QRA_00043 in Black
€ 119,95 D25QRA_00043-C9997
Black
€ 119,95
Kies uw maat

Met een mix van hedendaags design en klassiek comfort, tilt de Geox Spherica EC1 moccasin het dagelijks comfort naar een hoger niveau. Dit meesterstuk van soepel leder belichaamt elegantie in een diepzwarte kleur, ideaal voor zowel werkoutfits als voor een meer casual look. De innovatieve Geox-gepatenteerde systemen verzekeren een uitmuntende adembaarheid aan de onderkant en een welzijn voor de voet die je de gehele dag kunt voelen.

Lees meer…

Deze luxueuze loafer is verrijkt met een zero-shock systeem en absorberende bolletjes, wat een uitzonderlijke demping biedt, schokken opvangt en daarmee ongeëvenaard comfort garandeert. Het lichte gewicht van de schoen maakt hem perfect voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt wandelen, waar je ook gaat of staat. Voeg daar het praktische, uitneembare voetbed aan toe dat zowel hygiënisch is als een praktisch gemak biedt, en je hebt een schoen die niet alleen stijlvol is, maar ook uitermate gebruiksvriendelijk.

Als je dus op zoek bent naar een schoen die zowel modieus als functioneel is, biedt de Geox Spherica EC1 moccasin een perfecte balans. Zeer draagbaar en met superieure comfortniveaus, is dit een schoen die je look compleet maakt, zowel op kantoor als bij casual gelegenheden. De subtiele gevlochten details op de band voegen een textuur toe die de klassieke zwarte loafer verrijkt, waardoor het een onmisbare aanvulling is voor elke garderobe.

Levering
6-8 werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!