Geox Sozy S Sandalen D45LXB_00077 in Gold
Geox Sozy S Sandalen D45LXB_00077 in Gold
Geox Sozy S Sandalen D45LXB_00077 in Gold
Geox Sozy S Sandalen D45LXB_00077 in Gold
Geox Sozy S Sandalen D45LXB_00077 in Gold
€ 89,95 D45LXB_00077-C2005

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

De Geox Sozy S sandalen in goudkleur stralen elegantie en stijl uit, ideaal voor zomerse dagen. Met hun opvallende gladiatorstijl en metallic gouden tint, trekken deze sandalen gegarandeerd alle aandacht. De dunne bandjes kruisen mooi over de voet en vormen een prachtige ondersteuning tot aan de enkel.

Lees meer…

Dankzij de twee verstelbare gespsluitingen, één bij de enkel en één halverwege de voet, bieden deze sandalen een perfecte pasvorm voor elk type voet. Het zachte, honingbruine voetbed zorgt voor langdurig comfort, zelfs bij langdurig dragen. Het beige rubberen zooltje met subtiele textuur geeft extra grip, ideaal voor een dagje shoppen of een avondwandeling langs de promenade.

Deze sandalen zijn gemaakt van luxe, glanzend suède met een buffellederen bovenkant en voering van volnerf leer voor extra zachtheid. Of je ze nu draagt naar een casual lunch of een zomers feestje, de Geox Sozy S sandalen verrijken elke outfit met een vleugje glamour en verfijning.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!