Geox Ponza Sandalen D45GVA_00043 in Cognac
Geox Ponza Sandalen D45GVA_00043 in Cognac
Geox Ponza Sandalen D45GVA_00043 in Cognac
Geox Ponza Sandalen D45GVA_00043 in Cognac
Geox Ponza Sandalen D45GVA_00043 in Cognac
€ 119,95 D45GVA_00043-C6001

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Voel de zomer aan je voeten met de Geox Ponza sandalen in een warme cognac kleur. Geïnspireerd door de iconische espadrille, rust deze vrouwelijke sandaal op een hoge, zomerse sleehak die niet alleen je outfit complementeert maar ook een aangename verhoging biedt zonder in te boeten aan stabiliteit. Het gladde leer en de chic uitgesneden patronen voegen een frisse, verfijnde vibe toe aan elke stedelijke styling.

Lees meer…

Met Geox’s unieke ademende buitenzool systeem, ervaar je ongeëvenaard comfort en een zalig welzijnsgevoel voor je voeten, dag in, dag uit. De verstelbare gesp op de riem zorgt voor een naadloze, aanpasbare pasvorm, terwijl de volledig lederen bovenkant zorgt voor een luxe afwerking en duurzaamheid.

De combinatie van een lichtgekleurde beige onderzool, die perfect contrasteert met de bruine sleehak, voegt een extra dimensie van stijl toe en maakt deze sandalen een uitzonderlijke keuze voor zowel casual uitjes als meer geklede zomerse evenementen. Of je nu langs het strand flaneert of geniet van een brunch, de Geox Ponza sandalen beloven elke outfit te verheffen met een moeiteloos, bohemien esthetiek.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!