Geox Panarea Sandalen D45UYC_00046 in Light Sand
Geox Panarea Sandalen D45UYC_00046 in Light Sand
Geox Panarea Sandalen D45UYC_00046 in Light Sand
Geox Panarea Sandalen D45UYC_00046 in Light Sand
Geox Panarea Sandalen D45UYC_00046 in Light Sand
€ 119,95 D45UYC_00046-C5322

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Ontdek de charme van de lichtbruine Panarea sandalen van Geox, vakkundig ontworpen voor de verfijnde vrouw. Met zijn bovenwerk van soepel gestructureerd leer, versierd met een metallic detail, belichaamt deze sandaal een subtiele elegantie die je zowel op kantoor als in casual-chique omgevingen kunt dragen. De verstelbare gespsluiting zorgt voor een persoonlijke pasvorm, terwijl de ademende buitenzool, een kenmerkend systeem van Geox, voor ongeëvenaard comfort zorgt.

Lees meer…

De jute-effect sleehak van 75 mm biedt niet alleen een prachtige esthetiek die perfect past bij zomerse gelegenheden, maar zorgt ook voor extra stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt wandelen. Dit is combineerbaar met bijna elke outfit en voegt een vleugje elegantie toe zonder in te boeten aan comfort.

Deze Panarea sandalen zijn meer dan gewoon schoeisel; ze zijn een uitdrukking van verfijnde allure. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of geniet van een relaxte brunch, deze Geox-sandalen passen perfect. Met materialen van topkwaliteit en doordachte details zoals het gouden element op de neus en lichtbruine bandjes met gouden gesp, zetten ze de finishing touch op elke ensemble.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!