Geox Panarea Sandalen D35UYA_00021 in Avio
Geox Panarea Sandalen D35UYA_00021 in Avio
Geox Panarea Sandalen D35UYA_00021 in Avio
Geox Panarea Sandalen D35UYA_00021 in Avio
Geox Panarea Sandalen D35UYA_00021 in Avio
€ 110,00 D35UYA_00021-C4005

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Deze Geox Panarea sandalen in avio blauw zijn een absolute must-have voor jouw zomerlook. Het zachte geiten suède bovenwerk met open teen en slingback riempje zorgen voor een elegante uitstraling. De middelhoge sleehak met espadrille-stijl en juten touwpatroon voegen een vleugje boho-chic toe aan je outfit.

Lees meer…

Het comfort wordt verder bevorderd door de voering van hoogwaardig rundnappa leer en de binnenzool die een mix van leer en synthetische materialen biedt. Zie er stijlvol uit zonder in te boeten op comfort, perfect voor een dagje winkelen of een zomerse strandwandeling. De rubberen zool zorgt bovendien voor extra grip waardoor je de hele dag stabiel loopt.

Combineer deze sandalen met een luchtig zomerjurkje of je favoriete jeansshorts en straal zelfvertrouwen uit. Een perfecte balans tussen casual en chic die je outfit compleet maakt bij elke gelegenheid. Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige sandalen toe aan jouw collectie!

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!