Geox Noovae Enkellaarsjes D04GAA_00085 in Black

Geox Noovae

€ 149,95 D04GAA_00085-C9999
Black
€ 149,95
Kies uw maat

De Geox Noovae enkellaarzen in het zwart combineren stijl en comfort op een ongekende manier. Deze moderne schoenen hebben een elegant, sokachtig bovenwerk van stretchy, geribbeld breimateriaal dat naadloos overgaat in glad leder, wat zorgt voor een eigentijdse en gestructureerde look. Met een handige instap zonder zichtbare sluiting, zijn deze laarzen ideaal voor de modebewuste vrouw die van gemak houdt.

Lees meer…

Ervaar de zachtheid van nappa leder en de knusse textielvoering die jouw voeten met elke stap verwennen. De robuuste, chunky zool, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik, biedt niet alleen uitstekende grip maar ook een sportieve touch aan jouw uitstraling. Deze eigenschappen maken de Geox Noovae perfect voor diverse gelegenheden, van casual uitstapjes tot langere stadswandelingen.

Met hun duurzame rubberen onderzool en verfijnde afwerking, bieden deze enkellaarzen niet enkel een modieuze statement maar ook een duurzame investering voor je garderobe. Laat comfort en stijl samensmelten met elke stap die je zet, en bewijs dat trends en functionaliteit hand in hand kunnen gaan.

Levering
6-8 werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!