Geox Marykarmen Sandalen D458QA_05402 in Black
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_05402 in Black
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_05402 in Black
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_05402 in Black
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_05402 in Black
€ 89,95 D458QA_05402-C9999

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

De Geox Marykarmen sandalen in zwart bieden een perfecte mix van stijl en comfort die je de hele dag door kunt dragen. Deze wedgesandalen hebben een verfijnde glans die ze een elegant en gepolijst uiterlijk geeft, ideaal voor elke casual outing of zomerevenement. De dubbeldraagbare enkelband met goudkleurige gesp zorgt voor een vleugje glamour en een stevige pasvorm.

Lees meer…

Dankzij de middelhoge sleehak biedt de Marykarmen zowel stabiliteit als hoogte, wat hen geschikt maakt voor dagelijks gebruik zonder dat je aan comfort hoeft in te boeten. De kruiselings geplaatste bandjes met subtiele textuur voegen een modieus detail toe aan het ontwerp, wat deze sandalen veelzijdig en uniek maakt.

Vergeten we niet de opvallend rubberen zool, die extra grip en duurzaamheid biedt, zodat je op elk oppervlak zelfverzekerd kunt lopen. De Geobuck en Geobuck Patent materialen creëren een luxueuze look terwijl ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Voeg de Geox Marykarmen sandalen toe aan je collectie en ervaar eindeloos comfort en stijl in één.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!