Geox Marykarmen Sandalen D458QA_00402 in Light Sand
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_00402 in Light Sand
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_00402 in Light Sand
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_00402 in Light Sand
Geox Marykarmen Sandalen D458QA_00402 in Light Sand
€ 89,95 D458QA_00402-C5322

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Begeef je voeten in de elegante omhelzing van Geox’s Marykarmen sandalen, schitterend uitgevoerd in lichtzandkleur. Deze schitterende verschijning vertegenwoordigt een vernieuwende kijk op zomercomfort en stijl, gevat in een design dat zowel tijdloos als modieus is. De sandaal, met zijn krokodillenhuid-achtige geëmbosseerde textuur, geeft een exotisch randje aan elke outfit, en de strappy ontwerp met kruis-elementen en een subtiele goudkleurige gesp draagt bij aan zowel de schoonheid als de functionaliteit van deze voetjuweeltjes.

Lees meer…

De sleehak, met haar houtnerfafwerking, biedt een stijlvol contrast tegen de gladde textuur van de bandjes en voegt zo een unieke draai toe aan deze anders klassieke sandalen. Het geeft niet alleen een visuele aantrekkingskracht maar belooft ook een comfortabele lift te bieden zonder in te boeten aan loopcomfort. Dankzij de doordachte samenstelling van materialen, waaronder synthetisch polyurethaan en een zool van 100% thermoplastisch polyurethaanrubber, bieden Marykarmen sandalen een unieke combinatie van duurzaamheid en flexibiliteit.

Teleurstellen op het vlak van veelzijdigheid, doen deze Geox sandalen allerminst. Ideaal voor zowel casual uitjes als chiquer dagtijdse evenementen, ze schurken zich naadloos tegen zomerjurken, rokken, of lichtere broeken. Deze Marykarmen sandalen beloven een uitbreiding van je garderobe te zijn, klaar om elke warmweer-gelegenheid met gemak en elegantie aan te gaan. Kortom, een onmisbare schoonheid die comfort en stijl verenigt in een ontwerp dat bedoeld is om te bewonderen en gedragen te worden.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!