Geox Hoara Enkellaarsjes D36FTA_00046 in Black
Geox Hoara Enkellaarsjes D36FTA_00046 in Black
Geox Hoara Enkellaarsjes D36FTA_00046 in Black
Geox Hoara Enkellaarsjes D36FTA_00046 in Black
Geox Hoara Enkellaarsjes D36FTA_00046 in Black
€ 149,95 D36FTA_00046-C9999
Black
€ 149,95
Kies uw maat

De Geox Hoara enkellaarzen zijn een symbool van comfort en stijl, met een herkenbaar stedelijke uitstraling die zijn inspiratie haalt uit de stoere bikerlook. Dit elegante zwarte model is vervaardigd uit hoogwaardig, getrommeld leer en verfraaid met een decoratieve band compleet met een metalen kliksluiting, die zonder twijfel een modieuze flair toevoegt aan uw dagelijkse outfits. Ontworpen om gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de rits aan de binnenkant, beloven deze enkellaarzen zowel praktisch als chique te zijn.

Lees meer…

De ademende zool, kenmerkend voor Geox, zorgt ervoor dat uw voeten de hele dag door fris blijven, terwijl de subtiele hak van 25 mm het comfort verhoogt zonder in te boeten aan elegantie. De combinatie van materialen, zoals het bovenwerk van 100% leder en de gevarieerde voering, zorgt voor langdurig draagcomfort en duurzaamheid. Bovendien geven de treden met sterk profiel op de rubberen zool u extra grip op elke ondergrond.

Tot slot maakt het evenwicht tussen een vrouwelijke esthetiek en een gedurfde uitstraling deze Hoara enkellaarzen van Geox tot de perfecte keuze om een nonchalante draai te geven aan uw casual kleding of om een subtiele outfit net dat beetje extra energie te geven. Draag ze onder een jeans of combineer ze met een jurkje voor een onberispelijke look die zowel comfortabel als modieus is. Met deze laarsjes voegt u ongetwijfeld een veelzijdig stuk toe aan uw garderobe.

Levering
1-2 werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!