Geox Giulila Enkellaarsjes D26TYE_00023 in Toffee
Geox Giulila Enkellaarsjes D26TYE_00023 in Toffee
Geox Giulila Enkellaarsjes D26TYE_00023 in Toffee
Geox Giulila Enkellaarsjes D26TYE_00023 in Toffee
Geox Giulila Enkellaarsjes D26TYE_00023 in Toffee
€ 139,95 D26TYE_00023-C6018
Toffee
€ 139,95
Kies uw maat

Verrijk jouw dagelijkse stadsgarderobe met deze smaakvolle Geox Giulila enkellaarzen. Met hun verleidelijke toffee-kleurige, geolied suède bovenkant brengen ze een onschatbare waarde aan comfort en stijl. Deze middelhoge laarsjes met handige achterritssluiting voegen een subtiele flair toe. Ze beloven alledaagse elegantie met een hedendaagse esthetiek.

Lees meer…

Een verademing voor de voet, dankzij het gepatenteerde ademende systeem van Geox dat een welzijn garandeert waar menig voet van droomt. De laarsjes zijn niet enkel een blikvanger maar bieden ook superieur comfortniveau, ideaal voor de actieve vrouw van vandaag. De zijdelingse straps geven een unieke draai aan deze klassieke verschijning, met hun opvallende 60mm blokhak die een subtiele lift geeft zonder af te doen aan het draaggemak.

Het gebruiksgemak spreekt boekdelen; de laarzen zijn met een soepele ritssluiting eenvoudig aan en uit te trekken - perfect voor de vrouw die onderweg is. Het voetbed van 100% nappaleer, de gouden handgreep van de ritssluiting, en zichtbare stiksels reflecteren een ongeëvenaarde aandacht voor detail en kwaliteit. Deze Geox Giulila enkellaarzen zijn de chique toets die je zoekt om je outfit écht af te maken, of het nu gaat om een vrijetijdslook of om net dat beetje extra te geven aan je kantoorkledij.

Levering
1-2 werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst
Dimensies

high heel

low plateau




Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!