Geox Gelsa Sandalen D45TPB_00022 in Yellow
Geox Gelsa Sandalen D45TPB_00022 in Yellow
Geox Gelsa Sandalen D45TPB_00022 in Yellow
Geox Gelsa Sandalen D45TPB_00022 in Yellow
Geox Gelsa Sandalen D45TPB_00022 in Yellow
€ 110,00 D45TPB_00022-C2000

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

De Geox Gelsa sandalen in stralend geel zijn een zomer-must-have die elke outfit een vleugje kleur geven. De schoenen hebben een elegante 9,5 cm hoge sleehak bedekt met gevlochten jute, wat niet alleen stijlvol is, maar ook een natuurlijke uitstraling geeft. De peep-toe design en het zachte suède bovenwerk voelen luxueus aan en zorgen ervoor dat je voeten kunnen ademen tijdens die warme zomerdagen.

Lees meer…

Met een comfortabele, verstelbare enkelband met een gesp, biedt de Gelsa perfecte ondersteuning en een pasvorm die je naar wens kunt aanpassen. De getextureerde achterkant in een licht en donker beige ruitpatroon voegt een unieke visuele flair toe. Je zult genieten van elk moment dat je deze prachtige sandalen draagt, van een casual stadswandeling tot een semi-formeel dagje uit aan het strand.

Geox’s innovatieve ademende zool zorgt voor ultiem draagcomfort op warme zomerdagen. Combineer deze sandalen met je favoriete zomerse jurkjes en casual outfits voor een vrouwelijke en luchtige look. Perfect voor elke zomerse gelegenheid waar stijl en comfort sleutelwoorden zijn.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!