Geox Dandra 40 Sandalen D25SCB_00043 in Black
€ 99,95 D25SCB_00043-C9999

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

De Geox Dandra 40 sandalen in zwart zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig glad leer, bieden ze een elegante uitstraling terwijl de nappa lederen voering zorgt voor zacht en ademend comfort. Het platte ontwerp met een chunky platformzool geeft niet alleen een modieuze touch, maar biedt ook ultieme stabiliteit.

Lees meer…

Dankzij de verstelbare enkelband met gesp kun je de pasvorm naar wens aanpassen, waardoor deze sandalen ideaal zijn voor dagelijkse avonturen. De studdecoratie op de enkelband voegt een subtiele, maar opvallende flair toe, waardoor ze net dat tikkeltje extra hebben voor elke casual outfit.

Gezet op een robuuste rubberen zool met groeven, bieden deze sandalen uitstekende tractie en duurzaamheid. Het open teen ontwerp maakt ze perfect voor warm weer, zodat je voeten koel en comfortabel blijven. Perfect voor elke informele gelegenheid, deze sandalen beloven een langdurige ontspannen draagervaring.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst
Dimensies


Rating


Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!