Geox Bulmya Sneakers D36NQB_01122 in Light Blue/White
Geox Bulmya Sneakers D36NQB_01122 in Light Blue/White
Geox Bulmya Sneakers D36NQB_01122 in Light Blue/White
Geox Bulmya Sneakers D36NQB_01122 in Light Blue/White
Geox Bulmya Sneakers D36NQB_01122 in Light Blue/White
€ 99,95 D36NQB_01122-C0004

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Ervaar de perfecte mix van stijl en comfort met de Geox Bulmya sneakers in lichtblauw en wit. Deze eyecatchers combineren lichtblauw suède met witte mesh materialen, niet alleen aantrekkelijk voor het oog maar ook uiterst ademend. De sneakers bieden een casual look die past bij elke dagelijkse outfit, van het doen van boodschappen tot ontspannen uitjes waar een sportieve uitstraling gewenst is.

Lees meer…

Het ontwerp beschikt over een ritsdetail aan de buitenkant dat dient als een decoratief element of als een alternatieve sluitingsmethode, toevoegend aan de functionaliteit en unieke stijl van de schoen. De lichtblauwe veters zorgen voor een naadloze look, terwijl de witte rubberen zool, versterkt met een grijs ondersole, duurzaamheid en grip biedt. De ronde neus benadrukt het klassieke sneakerprofil, ideaal voor degenen die comfort niet willen opofferen voor stijl.

Geox staat bekend om zijn vermogen om schoeisel te creëren dat modieus en praktisch is, en deze Bulmya sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met textiel en suède samenstellingen die zorgen voor een comfortabele pasvorm rondom de voet, zijn deze schoenen een must-have voor elke garderobe. Perfect voor het lente- en de zomerseizoen, ze zullen zeker je favoriete sportieve stuk worden voor elke casual gelegenheid.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst



Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!