Geox Brionia Sandalen D35LSL_00022 in Sage
Geox Brionia Sandalen D35LSL_00022 in Sage
Geox Brionia Sandalen D35LSL_00022 in Sage
Geox Brionia Sandalen D35LSL_00022 in Sage
Geox Brionia Sandalen D35LSL_00022 in Sage
€ 79,95 D35LSL_00022-C3016

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Deze casual sandalen van het merk Geox Brionia in de kleur salie zijn de perfecte aanvulling op jouw zomergarderobe. Gemaakt van hoogwaardig suède, biedt de bovenzijde van 100% leder een zachte en luxe uitstraling. De twee brede banden zorgen niet alleen voor stijl, maar ook voor een verstelbare pasvorm dankzij de zilverkleurige metalen gespen.

Lees meer…

Het voetbed is zorgvuldig ontworpen voor ultiem comfort, opgebouwd uit 100% leder dat zacht aanvoelt tegen de huid. Dit, gecombineerd met de rubberen zool voor een goede grip, maakt deze sandalen ideaal voor dagelijks gebruik en relaxte gelegenheden. Draag ze zorgeloos de hele dag door.

Met de combinatie van stijl en comfort zijn deze suède sandalen een must-have voor elke modebewuste vrouw. Voel je chic en comfortabel tijdens elke stap die je zet, waar je ook naartoe gaat. Vertrouw op Geox Brionia voor een perfecte mix van mode en functionaliteit.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst

Rating


Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!