Geox Aurely 50 Sandalen D25RXB_00021 in Navy
Geox Aurely 50 Sandalen D25RXB_00021 in Navy
Geox Aurely 50 Sandalen D25RXB_00021 in Navy
Geox Aurely 50 Sandalen D25RXB_00021 in Navy
Geox Aurely 50 Sandalen D25RXB_00021 in Navy
€ 110,00 D25RXB_00021-C4002

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Geox Aurely 50 sandalen zijn een must-have voor elke garderobe. Gemaakt van suède, stralen deze sandalen klasse en elegantie uit in een diepblauwe kleur die perfect past bij elke zomerse outfit. Hun minimalistische ontwerp begint met een enkele horizontale band over de tenen en een verstelbare enkelriem, wat een verfijnd tintje geeft.

Lees meer…

De voering en binnenzool zijn vervaardigd uit hoogwaardig runderleer, waarbij 20% van de binnenzool uit niet-geweven polyester bestaat, wat zorgt voor een uitzonderlijk comfort en ademend vermogen. De blokhak biedt niet alleen stijl maar ook stabiliteit, ideaal voor langere dagen of avonden.

Als je op zoek bent naar veelzijdige sandalen die zowel casual als formele settings aankunnen, bieden deze Geox Aurely 50 sandalen de perfecte combinatie van comfort en verfijning. Het thermoplastisch polyurethaan rubberen zool zorgt voor duurzaamheid en grip, waardoor deze sandalen een duurzame keuze zijn voor elk seizoen.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst
Dimensies


Rating


Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!